Over mij

Mijn prioriteit is de ontwikkeling van uw kind, het welzijn van uw gezin. Ik ben trots op mijn kwalitatief curriculum, de moderne faciliteiten en de individuele benadering.

Ervaren kinderbegeleider, gezins- en kindercoach

Ik ben Nathalie Van de Velde, 30 jaar en trotse mama van Esther en gelukkige echtgenote van Kevin.

"Mama zijn" en zorgen voor kindjes is mijn passie, mijn droom! Daarnaast ben ik ook gebeten door de COACHmicrobe wat ik met hart en ziel beoefen in mijn zelfstandig bijberoep. Dit vertaalt zich in Praktijk Connect. (www.praktijkconnect.be) Waarin ik kinderen, jongeren, gezinnen en toekomstige ouders begeleid.

Ik heb reeds 5 jaar ervaring als kinderbegeleider in de gezinsopvang. Voor de coachpraktijk volgde ik mijn opleidingen in Nederland.

Bijscholing vind ik ook absoluut een must wanneer het om kindjes draait!

Leren door spelen

Ik geloof erin dat jonge kindjes alles leren door hun spel, samen lezen in boekjes, knutselen, activiteiten in de tuin, het hoort er allemaal bij!

Ik schenk dan ook steeds de nodige individuele aandacht per kind, want samen werken we aan hun ontwikkeling!

Een warm nestje

Onze woning in Rillaar beschikt over een grote praktijkruimte voor de opvang van jullie hartendiefje.

Met zorg hebben wij de speelkamer (64m²) ingedeeld in uitdagende "hoekjes". Er is een knuffelhoekje voorzien voor de kleintjes, een ruime puzzelhoek, een bouwhoek, en een heuse "vrij spel" ruimte waar de peutertjes zich naar hartelust kunnen uitleven. 

Fotogallerij