Massage van baby en het jonge kind

Shantala-massage

Omdat ik geloof dat aanraking een krachtige maar ook tedere en zachte manier is om met je kind en baby te communiceren bied ik deze workshop massage aan.
Door de rustige bewegingen zal een baby of kind helemaal ontspannen, maar ook jij als ouder zal na het geven van een massage ontspannen aanvoelen.
Waarom ook geschikt voor kinderen? Omdat ook zij zoveel prikkels te verwerken hebben na een drukke dag in de opvang, school, ..., dit kan leiden tot moeite hebben om in slaap te vallen enz, door je kind voor het slapen gaan een korte massage te geven, zal je dichter bij hen staan en leer je hen om de dag los te laten.

Heb je interesse om deze workshop in groep te volgen? Of liever privé? Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.


Kostprijs: €25 (massage-olie en drankjes inbegrepen)

Meebrengen?: 2 grote handdoeken


Pakket Shantala-massage + coaching

Mama, papa worden, het is een erg ingrijpende gebeurtenis in het leven. Het kan je laten gloeien van geluk, liefde en levenslust, maar het kan je ook onzeker maken. "doe ik het wel goed?" "hoe gaan wij dit allemaal combineren?" "waarom huilt mijn kindje zo?" "hoe zal het zijn als ons kindje er is?", het zijn vast vragen die ook bij jullie bekend zijn.
Wist je dat een coach je daarin kan begeleiden? Dat die je ondersteunt in je nieuwe rol als ouder, maar ook als partner en als persoon? Door met jezelf aan de slag te gaan, ontwikkel je een sterk zelfvertrouwen.
Wanneer je dan ervoor kiest om coaching te combineren met shantala-babymassage wordt er een ruimte gecreëerd waarin zowel ouders als baby het prettig ervaren.
Tijdens de shantala-babymassage komen er allerlei hormonen vrij, denk daarbij ook zeker aan het oxytocine-hormoon. Dit zal bijdragen aan je gelukservaring, aan je gevoel van liefhebben, geliefd te worden. Ook het hormoon cortisol zal afnemen, dit is het stresshormoon, waardoor zowel jij als je baby, ontspannen zijn na afloop. Ook zal deze vorm van babymassage allerlei klachten kunnen verminderen. Denk daarbij aan obstipatie, krampjes, rusteloosheid,...
Win-win situatie dus!
Wil je hier graag meer over weten? Heb je interesse in deze vorm van begeleiding? Of zou je graag dit coachtraject cadeau schenken?
Aarzel niet en neem contact met mij op!
0491 48 72 51 of nathalie@deroezemoezehoeve.be